Business


Dat ook de bedrijfscatering en VIP-catering hun voordeel kunnen doen met de Hygiset™ is nogal evident. .

 

Bij de ontwikkeling van de Hygiset™ werd rekening  gehouden met een super hygiëne en een uitmuntende uitstraling. 
Vermits deze eigenschappen gelijk zijn aan de eisen uit de hoogstaande bedrijfs catering (corporate events, party-service, standcatering, VIP-restaurants, ..), staat niets het gebruik van de Hygiset™ op de meerderheid van de events in de weg.

Naast een ingesloten bladwijzer, met zijn veelheid aan communicatie mogelijkheden, bestaat er immers ook de mogelijkheid om de eco-omverpakking te personaliseren. Hieronder vind je hiervan een keure aan mogelijkheden. Deze lijst is uiteraard niet-limitatief.
 

Sport-catering

Bij sport-catering denken we misschien onmiddellijk aan de business seats op voetbalwedstrijden. Maar ook wieler- en atletiekwedstrijden ontvangen jaarlijks 1000-den genodigden. Hieronder voorbeelden van enkele gekende sponsors.

 

 

 

 

 

Corporate events

Onder corporate events verstaan we de evenementen die jaarlijks georganiseerd worden door bedrijven om hun binding met, maar ook hun naambekendheid bij hun klanten of personeel wensen te vergroten.

 

 

 
 

Conferentie-catering

Ook de bedrijven, die dagelijks de catering van conferenties en workshops verzorgen, wensen dit kenbaar te maken aan de veelheid van personen die ze dagelijks over de vloer krijgen. Zij zijn immers de klanten van morgen. Want ook zij zullen weer events organiseren.

 

 

 

 

Party-catering

Zeker bedrijven die veel parties organiseren of hieraan toeleveren, zijn geïnteresseerd in de eco-Hygiset™. Het is nu eenmaal zo een goed produkt dat alles wat nodig is of kan zijn in zich draagt. Hygiëne, uitstraling, volledigheid, communicatie.....

 

 

 
 
Stationscatering

 

Comments