De Hygiset™ is op de eerste plaats ontwikkeld voor de Care-markt.
Maar ook de bedrijfscatering en VIP-catering kunnen er hun voordeel mee doen.
We verklaren even de details.

Bij de ontwikkeling van de Hygiset™ werd vooreerst rekening gehouden met een super hygiëne en uitmuntende uitstraling.
Deze eigenschappen moeten minstens gelijk zijn aan deze uit de hoogstaande bedrijfscatering (corporate events, party-service, standcatering, VIP-restaurants, ..)

 

  

 


Tegenwoordig spreekt men in de CARE-markt meer en meer over hotelservices. Daarom is de vraag naar produkten uit de VIP cateringwereld met een vergelijkbare service exponentioneel toegenomen. Het geheel dient echter, onder druk van de diverse besparingsrondes, betaalbaar te blijven. Daarom ook is de Hygiset™ de enigste mogelijkheid. Bij zijn aanmaak en produktie wordt er immers op een industriële schaal gewerkt.

 

De CARE-markt is bovendien per definitie een sector waar de zorg in het algemeen maar vooral deze voor ons milieu reeds fel is geïntegreerd. Wanneer dan de Hygisets™ gebruik maken van hoogwaardige herbruikbare materialen en wanneer zijn verpakkingen mooi en gemakkelijk te recycleren zijn, zijn dit zeker belangrijke bijkomende argumenten PRO.

De CARE-markt is bovendien het meest kwetsbaar voor mogelijke onzuiverheden die kunnen leiden tot infecties. Immers, het infectiegevaar is het grootst bij de zwakkeren van onze maatschappij, kinderen, zieken en senioren. Wij kunnen dan ook zonder meer stellen dat zeker de zorgsector het meest gebaat is bij het aanwenden van de Hygisets™.

 

Onnodig te zeggen dat de mogelijkheden tot personalisatie via verschillende opdrukken en inlays, de Hygisets™ tot een schitterend communicatiemiddel maken voor de business-markt.

 

Comments