De HYGISET™ is een hoogst efficiënte en verpakte set van bestek voor diverse maaltijden. Het laat u toe om aanzienlijk te besparen op alle kosten die hier rechtstreeks en onrechtstreeks aan verbonden zijn.
Bovendien verzekert Hygiset™ een beter verzorgde presentatie van de maaltijden die U aanbiedt. U kunt in deze verpakking ook nuttige informatie, geheugenspelletjes of zelfs een kleine attentie efficiënt toevoegen.

Het is vreemd dat dit systeem niet eerder in de verzorgingssector werd toegepast of in het onderwijs, bedrijfscatering ….
Het ligt, achteraf bekeken uiteraard, immers zo voor de hand. En in o.a. de luchtvaartindustrie is het al sinds jaar en dag zo vanzelfsprekendi, dat het systeem makkelijk doorgetrokken kan worden naar andere sectoren.
Is de Hygiset dan echt het ei (bestek) van Columbus?

Maximale hygiëne

Hygiënisch zuivere bestekken zijn een must.
Maar hoe realiseert u dat?
Zelfs wanneer lades en bestekbakken regelmatig gereinigd worden, blijven het - vaak voor relatief lange periodes - verzamelplaatsen voor stof en ander vuil.
Alleen al de opslag is met andere woorden een belangrijk punt.
In de Hygiset™ gaan enkel kraakzuivere, bacterievrije bestekken onder folie of papier. Ze blijven perfect schoon tot uw gasten de verpakking openmaken.
Ongeacht het traject dat ze daarvoor moeten afleggen, of de tijd dat ze in een keuken of elders liggen opgeslagen.

 

Aanzienlijke besparingen

— Efficiëntere reiniging
De professionele wasstraten verwerken continu enorme hoeveelheden bestekken.
Niets anders. Dankzij die uitzonderlijk hoge graad van specialisatie, haalt Hygiset™ een rendement dat geen enkele organisatie individueel kan behalen.
Dat voordeel vertaalt zich ongetwijfeld ook voor u al snel in een flinke kostenbesparing.

— Efficiëntere handling

Overloop in gedachten even de manier waarop in uw bedrijf/instelling met bestekken wordt omgegaan.
Waar en hoe liggen ze opgeslagen? Hoe komen ze op de dienbladen?
Waar worden ze afgewassen? Hoe verloopt het transport?
Hoeveel mensen zijn daarbij betrokken? En hoeveel uren besteden die daar dagelijks aan?
Deze vragen stemmen op zijn minst tot nadenken!

 — Goedkopere vervanging

Door de aankoop van grote hoeveelheden bestek kan Hygiset™ scherpe prijzen voor scherp kwalitatieve producten aanbieden. Vervangbestekken worden zo tot 20% goedkoper.

 — Dagelijkse controle

Dagelijkse telling van alle bestekken brengt de verliezen onmiddellijk in kaart. Hierdoor kan de Hygiset™ elk verlies onmiddellijk signaleren.

 

Verzorgde presentatie

Een verzorgde maaltijd smaakt beter. We eten immers voor een belangrijk deel met onze ogen. Ieder detail is daarom van belang, ook de presentatie.
Hygiset™ garandeert u een net en overzichtelijk dienblad, zodat u alvast die uiterst belangrijke ‘eerste indruk’ niet mist. Smakelijk!

Nuttige en aangename extra’s

Hygiset™ biedt de mogelijkheid om naast bestek en een servet ook andere kleine voorwerpen mee te verpakken. Dat kan gaan van aanverwante producten als zout, peper of een tandenstoker, tot toebehoren voor de koffie.
Maar ook een kruiswoordraadsel, sudoku, puzzle of gezondheidstips behoren tot de mogelijkheden.
Of een kerst- en nieuwjaarswens vanwege de directie.