De Hygisets™ zijn ontworpen in frisse kleuren.
Ze stralen de interesse en de intentie van de instelling uit om de gast de ervaring van ‘zich thuis voelen’ te geven.
De maaltijden krijgen een merkelijk verhoogde toegevoegde waarde. Op en rond het bord oogt alles plots levendiger en plezanter. De tafel betekent plots meer dan de tafel.

Frequentie van communicatie

De frequentie waarmee de Hygisets™ op tafel komen, is zeker niet gering te noemen. Immers, in elke instelling worden er 3 maaltijden per dag geserveerd.

We gaan even dieper in op de communicatiecijfers.
We nemen hierbij als voorbeeld (en om gemakkelijk te kunnen rekenen) een middelgroot ziekenhuis met 500 bedden. Veronderstellen we een gemiddelde bezettingsgraad van 90%.Een patiënt verblijft gemiddeld 5 dagen in het ziekenhuis.
Het ziekenhuis zal op 1 jaar tijd een totale populatie gekend hebben van: 52 weken x 500 personen x 90% => 23.400 personen.

Vermits elke patiënt van 3 maaltijden per dag geniet, zal hij/zij de boodschappen gemiddeld 15 maal onder ogen krijgen. (eventueel verminderd met een moment bij onderzoeken of operaties).

De communicatiemomenten zijn, dankzij de animaties die eveneens op de drager staan, bovendien van het langdurige type.

De patiënt heeft daarenboven op dat moment een overschot aan tijd, en nood aan verstrooiing, waardoor hij/zij ongetwijfeld de bijgevoegde boodschappen zal lezen.

Op de 352.500 communicatiemomenten (23.400 personen x 15 maaltijden) zijn er vaak ook familieleden in de onmiddellijke nabijheid. Zij zullen ongetwijfeld ook willen meespelen of de flyer als bladwijzer willen meenemen voor verder gebruik.

 

Via de toegevoegde flyer geeft de Hygiset™ bovendien nog 4 boodschappen mee:

- aan de voorzijde staat een welkomstboodschap in 4 talen. Dit kan uiteraard ook een mededeling zijn van de instelling, directie, enz.
Aan de achterzijde is de ruimte voorzien voor nog een bijkomende reeks mededelingen.
Allereerst vinden we aan de linkerzijde een ruimte waar diverse mededelingen kunnen worden geplaatst.
Daarnaast vinden we een sudoku, een puzzel, een raadsel, een boodschap.

 

 

De derde mededeling aan de achterzijde is de mededeling van de
zakelijke partner, die zijn naam vermeld wil zien.